Wie zijn wij en wat doen we?

How can we help you?

Over ons

Wij zijn Social media experts op het gebied ban sociale media. Zowel Facebook, Instagram, LinkedIn, twitter en indien nodig Tiktok en Pinterest zijn kanalen waar wij ons op richten en mee bezig houden. Dit houd in: het bedenken, maken en analyseren van Social media content met vaak als doel om traffic naar de bedrijfswebsite te generen of de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten.

Social media is simpel weg een van de belangrijkste communicatiekanalen geworden voor zowel consumenten als bedrijven en organisaties. Wij snappen het belang van de zichtbaarheid van communicatie en de mogelijkheid tot directe interactie met klanten en doelgroepen.

Wij helpen jouw met je Social media kanalen. De doelstelling die jij voor ogen hebt daar gaan wij ons volledig op richten en daarbij een gepaste Social media strategie voor bedenken en toepassen.

Doelen binnen SM strategie

Meer verkeer naar de bedrijfswebsite

Generen om de zichtbaarheid van het merk, product of de dienst te vergoten.

Klant relatie verbeteren

Door te communiceren met de doelgroep, meer interactie te creƫren en door het delen van nieuws en updates blijven klanten betrokken en ontstaat er een betere relatie.

De doelgroep analyseren

Daarmee kun je makkelijk zien wat er goed werkt en/of aanspreekt richting de doelgroep die je wil bereiken.

Imago onderhouden

Imago behouden of zelfs verbeteren. Doordat je sneller kunt reageren via Social media kanalen op (potentiƫle) klanten of vragen eerder kunt beantwoorden voordat ze bij jou terecht komen.

Klanten binnenhalen

Door de acquisitiemogelijkheden binnen de Social media kanalen optimaal benutten. Leadgeneratie via Social media is vaak complex en vormt onderdeel van een groter traject in een dialoog met de doelgroep.

Sociale media kanalen laten groeien

Door het richten op de belangrijkste kpi’s van Social media Kanalen, engagement, conversies of gewenst bereik binnen een doelgroep.